Înapoi la pagina de pornire
fabrica de inox fabrica de inox

fabrica de inox

fabrica de inox

Compania Divers Inox din Bucuresti are ca obiect principal de activitate comercializare confectii metalice si din inox la un raport avantajos calitate-pret. Produsele din inox, in functie de tipul lor, se pot utiliza intr-o sfera larga de aplicatii, avand convingerea ca durabilitatea si eficienta lor vor fi la nivel maxim.

Spre exemplu, in industria alimentara, dar nu numai, produse ca: hote inox, mese din inox, tavi inox, rafturi si rasteluri din inox, se vor dovedi a fi de o utilitate maxima, avand in vedere faptul ca se pot curata foarte usor, ca sunt extrem de rezistente la zgarieturi, socuri, temperaturi ridicate etc.

De asemenea, pe langa aceste produse mai oferim spre vanzare si cosuri de fum, tubulaturi pentru ventilatie sau ghene de gunoi, dar nu numai. Divers Inox este o companie din Bucuresti care se ocupa cu furnizarea unei game variate de confectii metalice si din inox care se caracterizeaza prin calitate si durabilitate si care pot fi cumparate la un pret foarte avantajos. Produsele comercializate de aceasta firma, in functie de tipul lor, pot fi utilizate fara nici o problema intr-o sfera larga de aplicatii. De exemplu, in domeniul industriei alimentare, produse precum rafturi inox, hote inox, tavi inox, mese din inoxsi rasteluri din inox se vor dovedi a fi extrem de eficiente si durabile. Materialele confectionate din inox sunt foarte utile, datorita faptului ca se pot curata foarte usor, rezista la zgarieturi, temperaturi ridicate, socuri etc. Oferta companiei Divers Inox  nu se opreste aici! Aceasta companie va mai poate furniza si cosuri de fum, ghene de gunoi si tubulaturi pentru ventilatie, etc

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre oferta cu care venim in intampinarea voastra, nu ezitati sa ne contactati.  Cu promptitudine, eficienta si profesionalism vom satisface chiar si cele mai exigente cerinte!


Industria alimentara

Mese din inox, tavi din inox, hote din inoxDetalii

Cosuri de fum

Cosuri de fum din inox, burlaneDetalii

Echipamente pentru spitale

Mese autopsieDetalii